9 advarselstegn af Stress

Stress er den nastiest 4 brev ord du nogensinde mødt. Stress ikke, jeg ved det er seks bogstaver men det pakker tæve af den ringeste 4 letter word du nogensinde hørt.

Stress kan påvirke dit helbred og holde dig fra at være alt, hvad du kan være at låne et udtryk for nylig gjort populær af den amerikanske hær.

Psykologer, forskere og dem, der studerer bæstet bestemt sige sin oprindelse kan være fysiske, økonomiske, miljømæssige, sociale eller følelsesmæssige. Jeg sige, at dækker alt, hvor vi som mennesker deltage så at omgå en lang diskurs, lad os bare sige stress er alle omkring os og manifesterer sig gennem en eller flere af de ovennævnte kategorier.

I betragtning af dette er sandt, der skal findes fællestræk, der er genkendelige, så hvis vi vælger, vi kan beskæftige sig med det uanset dets særlige oprindelse. Selvfølgelig kan de medicinske typer uenig og sige sin kilde skal være kendt før behandling.

Jeg ved ikke om dig, men bare sidder i et venteværelse understreger mig. Jeg vil derfor hellere have generel anerkendelse parametre, så jeg kan i hvert fald lyde intelligent skal jeg sende min self diagnose til min læge.

Denne måde, vi begge har noget vi muligvis genkende og muligvis kan komme til den samme konklusion om det. Derefter kan vi diskutere behandling.

Hvis du tror på denne måde, de følgende 9 advarsel tegn vil være, hvad lægen bestilt, ordspil bestemt.

Vrede på forældre, søskende, venner. Kommer pludseligt med ingen tilsyneladende reel årsag.

Du føler dig overvældet på hvad bruge til at blive rutine og vil hæve for at komme væk fra det hele.

Angst og/eller konstante bekymring er din nye kammerater.

Depression og en mangel på glæde ikke kun i hvad du har brugt til at nyde, men i alt.

Udmattelse ledsaget af søvnløshed hvor du var mindst halvvejs energiske og nød en tørretumbler med puden.

Hvis du har kroniske lidelser, synes de at blive værre endnu dit aktivitetsniveau ikke har ændret.

Du er irritabel på dråbe af en hat. Nogen, kan når som helst udløse din irritation.

Du har ikke længere evnen til at koncentrere. Din er uorganiseret og Djævelen kan bekymre sig om det.

Du lader dit udseende og/eller dit miljø (hjem, arbejdsområde, etc.) gå i hundene.

Jeg kender disse er for det meste generelle karakter, men Tænk over det et øjeblik. De fleste af os ikke stresset homo sapiens ikke blive vred eller irriteret i mindst lille ting, vi får en næsten god nats søvn med regelmæssighed, vores opgaver/job ikke overvælde os og vi elsker hvad vi elsker og vi fortsætter med at gøre dem.

Jeg præsentere denne liste, fordi som en tidligere omsorgsperson, jeg har bemærket det sker at pleje modtagere og nogle pårørende. Hvis 4 eller flere af disse betingelser gælder, er det tid til at snakke med nogen. Det er på tide at stoppe op og lugte kaffe/roser/Katteurt eller hvad du har lyst til at lugte.

Det er dit liv og dit helbred. Så længe du har magt til at kontrollere dem, hvorfor ville du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.