Effektiv brug af trafik udvekslinger

Kan lide dem eller hader dem, trafik udvekslinger altid synes at få en mening ud af folk. Nogle mennesker kan ikke se pointen og andre elske dem til døden. Sure, en masse af den tid, du kun kommer til at finde andre mennesker forsøger at punt deres lejlighed i dem og du nødt til at sætte en masse at klikke indsats i at få resultater, men de resultater, vi har haft har været positivt frem for negativt. Jeg har engang som passivt surfing nogle gange for at tjekke ud, når ellers der er derude!
Som jeg sagde før, du skal faktisk sætte nogle indsats og tid til at fremme via trafik udvekslinger. Men så du får hvad du betaler for, og fremme denne vej er stort set gratis. Så det er bedst at bruge din tid fornuftigt og surfe flere udvekslinger på én gang. Den bedste måde at gøre dette jeg har fundet er med firefox-browser, fordi det tillader dig at have flere sider åbne samtidig i det samme vindue på grund af sin “fanebrowsing”. Plus hvis du gemme siderne surf af alle dine udvekslinger i én bogmærker mappe så du kan starte dem alle på én gang ved at vælge “Åbn i faner”.
Så, hvad virker bedst i en trafik udveksling? Personligt mener jeg, at de skinnende corporate sider af dine affiliate og netværk ordninger kan arbejde når det pågældende program er nyt – men surfere vil snart glans over dem og ikke se dem efter alt for lang tid. Så hvad er den bedste løsning? Naturligvis har du kommer med noget bedre!
Du skal bruge nogle web plads til at sætte dine filer i, men du kan få dette til meget rimelige priser. Derefter skal du oprette din annoncering. En effektiv side ville være at annoncere er én, der indeholder en liste over trafik udveksling referrer webadresser! Begynde at bygge en downline for at tjene din credits…
En anden effektiv side er en meget simpel bly indsamling side som en generisk rekruttering, en eller en kunde efterforskning en. Jeg designe normalt den første sig at være helt virksomhed uafhængig, så når nogen kontakter mig gennem det jeg kan diskutere, hvad der er bedst for dem personligt. De også få rettet til mit websted bagefter at læse i deres fritid. Kort og godt, det er nøglen til effektiv annoncering i udvekslingen. Du har kun omkring 20-30 sekunder til at fange en persons opmærksomhed så kommer med noget, som alle andre ikke gør, noget morsomt eller aktuel.
Ikke gøre dig side en undskyldning for at proppe i så meget som muligt med banner annoncer overalt og blinkende grafik. Der er helt smagløst og du kan reklamere for alle dine programmer separat med en meget større effektivitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.