Lovgivning og gælder for organer, der påvirker den sikrede lån industri

Introduktion

Sikrede lån markedet er ofte omtales som ‘Ureguleret’, men hvad betyder det?Denne artikel vil forsøge at besvare dette spørgsmål ved at kigge på de både officielle og uofficielle styrende organer, der har en indflydelse sikret lån. Det vil også kort diskutere de forskellige parlamentariske retsakter, der omfatter lovgivning, som påvirker det sikrede lån eller anden afgifter marked. Target læserskaren for artiklen er enten de involverede i den finansielle branche, specielt sikrede lån, eller medlemmer af offentligheden med en almen interesse i Consumer Credit lovgivning, som kan påvirke dem.

Kontoret for Fair Trading (OFT)

Office of Fair Trading eller O.F.T er som det mere almindeligt kaldes, ansvarlig for en række centrale områder med det endemål at beskytte forbrugerne. Det har tre hovedformål. Disse er håndhævelse af regler for konkurrence og forbrugerbeskyttelse, analyse af markeder for at sikre de arbejder og kommunikation til forbrugerne, virksomhederne og regeringen.

I form af sikrede lån er der en række områder O.F.T tilbud med at påvirke den måde, at operatørerne på markedet fremme sig selv. Først af disse er ved at administrere forbrugerkredit licenser. Med den hurtige vækst i folk at tegne credit i begyndelsen af 1970 ‘ erne en retsakt fra Parlamentet var gået i 1974 kaldet forbrugerkredit handle og det er under dette på det forbrugerkredit licenser udstedes. Hvis en virksomhed reklamerer fremmer eller mæglere sikrede lån det skal have et kategori C forbrugerkredit licens. Om anvendelse vil af O.F.T undersøge alle personer med tilknytning til virksomheden anvender for at sikre, at alle mennesker fortjener udstedelse eller ledende folk til at indgå i kredit. Der er en generel misforståelse i markedet, som forbrugerkredit licens er kun nødvendig hvis virksomheden sikret lån tilbyder lån er mindre end £25.000, men loven klart, at et kategori C-licens er påkrævet for virksomheder, der leverer kredit nogen beløb sikret på land.

Andre områder, O.F.T aftalen med der påvirker sikrede lån er der håndhævelse af andre elementer i 1974 Act og også opdateringer til den handling, som opstod i 2004 – disse er ‘Aftaler ændring’, ‘Offentliggørelse af Information’ og ‘Tidlige forlig’ Forbrugerkredit handlinger.

For sikrede lån styrer disse loven en række ting. Først er den måde, at organisationer kan annoncere sikrede lån. Retsakter, der har regler for hvad kan og ikke kan siges i en reklame og har også bestemmelsen om over visse ord, der skal fremgå af reklamen. For eksempel ordene “dit hjem kan være REPOSSESED hvis du ikke må holde op tilbagebetalinger af pant eller enhver anden gæld sikret på det” sandsynligvis nødt til at blive vist på de fleste sikrede lån reklamer. Retsakter, der fastsætter også at den årlige procent (ÅOP) skal vises på kredit reklame og også givet regler give sin beregning, (almindeligvis kendt som den TTC beregning eller samlede afgift for kredit).

Der er en voksende momentum i pant og sikret lån industri, der på et tidspunkt sikrede lån vil blive reguleret af F.S.A. Med F.S.A allerede øget arbejdsbyrde er det mere sandsynligt, at en ‘officiel’ henstilling for deres regulering af F.S.A er mere tilbøjelige til at komme fra O.F.T

Financial Services Authority (FSA)

Financial Services Authority, eller F.S.A er som det er mere almindeligt ved, ansvarlige for at håndhæve reglerne for de finansielle tjenesteydelser og markeder Act (FSMA) 2000. I modsætning til populær tro, det er faktisk en ikke-statslige uafhængige organ og udelukkende finansieres over de indtægter, det modtager fra de meget organisationer lovgiver det. Selv om det er ansvarligt at statskassen ministre er det operationelt uafhængigt.

Med hensyn til lovgivning, som påvirker sikrede lån regulerer F.S.A aktiviteter i forbindelse med betaling beskyttelse forsikring (P.P.I). Så hvis en virksomhed hjælper kunderne med at købe eller gøre krav på betaling beskyttelse forsikring er det meget sandsynligt vil det skal gælde for F.S.A skal reguleres. I det sikrede lån marked uanset om du skal blive lovgivet ved afhænger F.S.A i høj grad din deltagelse i P.P.I. Hvis en organisation, der blot fungerer som en introducerende er det ganske sandsynligt, det ikke behøver at være reguleret, men det er altid tilrådeligt at søge juridisk rådgivning.

På tidspunktet for at skrive FSA er meget aktiv inden for P.P.I. Det i øjeblikket undersøger hvad der sker til forsikringspræmier, når en person enten afregner et lån tidligt eller vil annullere kun P.P.I elementet i en sikret lån. De fleste forsikringsselskaber har i øjeblikket en ‘uden restitution’ klausul om begge sager.

Et andet område af F.S.A tilbud i, der kan påvirke sikrede lån udbydere er deres regulering af realkreditlån. FSMA hedder det, at hvis en autoriseret långiver får anden afgift lån virksomhed fra et uautoriseret långiver derefter deres annoncer skal godkendes af F.S.A godkendt virksomheden.

Finance Industry Standards Institute (FISA)

Finans industri standarder Institute (FISA) er et selvregulerende organ sat op uafhængigt af industrien til at regere sig selv i det sikrede lån marked. En årlig abonnementsafgift fra sine medlemmer midler FISA. Det offentliggør en adfærdskodeks til sine medlemmer, der dækker de standarder, der kræves i reklamer. I det væsentlige er disse retningslinjer, at kravene i O.F.T specielt til sektoren for sikrede lån. FISA også udgiver en disciplinær procedure og advarer i den tilhørende dokumentation, at det vil håndhæve lovgivningen om ikke-medlemmer, i første omgang ved at kontakte den forbryder organisation og i anden omgang ved at informere den relevante tilsynsmyndighed.

FISA også gennemfører kurser hver måned eller deromkring. Disse dækker de lovgivningsmæssige krav for at blive involveret i sektoren for anden afgift. Fremover organisationen planlægger at have tre niveauer af ‘kvalifikation’, disse vil blive Foundation, Lektor og medlem, men det venter på udviklingen i O.F.T og F.S.A før det gør dette. En forudsætter, uanset om dette sker, vil også blive påvirket af niveauet for regulering, som disse to organer, pålægge den sikrede lån sektor.

Oplysninger kommissærer Office (ICO)

Oplysninger kommissærer Office (ICO) håndhæver bestemmelserne i databeskyttelsesloven (1998). Betragtning af, at alle virksomheder i sektoren for sikrede lån vil på et tidspunkt holde oplysninger om personer, skal de registreres som en registeransvarlig med ICO. Sammenfattende Data Protection Act sikrer, at alle data opbevares på en individuel (herunder medarbejdere) er præcis, retfærdigt og lovligt bearbejdes, tilstrækkelige relevante og ikke overdrevent, anvendes til begrænsede formål, ikke sendt oversøiske og opbevares sikkert.

Andre regulerende organer og sikrede lån

Selv om følgende organisationer ikke har en direkte magt eller kontrol over markedets sikrede lån er det værd at nævne dem, ikke kun af hensyn til klarheden, men også, som det er muligt, vil der være ændringer i lovgivning, disse organisationer kan senere har mere indflydelse på sektoren for sikrede lån.

Forbrugerkredit Trade Association (BILÆGGE) er et andet uafhængigt organ, men adskiller sig fra FISA, idet det beskæftiger sig med hele forbrugerkreditmarkedet. Det tilbyder også kurser, udgiver regelmæssigt nyhedsbreve og aktivt lobbyer regering om forbrugerkredit-relaterede emner. I en verden, hvor vi antager at tegne credit er et relativt nyt fænomen er det nyttigt at bemærke, BILÆGGE blev grundlagt godt over hundrede år siden i 1891.

Formidler lån långivere Association (Mirza) er et uafhængigt organ, der repræsenterer de synspunkter og interesser af institutioner i generation af pant virksomhed gennem mellemmænd.

Rådet af pant långivere (CML) er endnu en anden selvstyrede organ opererer i pant industrien. I en lignende måde at BILÆGGE det er også involveret i regering med lovgivningsspørgsmål, udsteder retningslinjer. Det er også kendt for producerer statistik om UK udlån marked dækker, blandt andre ting, restancer og tvangsauktioner, antallet af realkreditlån tages og detaljerne som antallet af køber til at lade realkreditlån er taget ud.

For at afslutte dette afsnit, der er en mere uafhængig organisation kaldet den sammenslutning af pant formidlere (AMI) der fungerer som handelsorgan for pant formidlere.

Konklusion

Selv om sektoren for Sikrede lån er almindeligvis omtales som ‘ureguleret’ dette dokument har vist der er stadig en masse forordning (både officielle og UN-officielle) der påvirker og omfatter sektoren for sikrede lån.I området finans, hvor det Forenede Kongerige har et ry for at være den mest regulerede i Europa er det kun et spørgsmål om tid før sikrede lån kommer under paraplyen af FSA. Det menes, at instruktion for FSA at tage kontrol over det sikrede lån marked er mere tilbøjelige til at komme fra statskassen i stedet for FSA, selv. Hvad er sikkert er at det sikrede lån marked vil blive mere lovgivet i de kommende år. En ting at bemærke hvis man virksomhed i pant eller sikret lån markedet abonnementet til disse organisationer kan tilføje til mange tusinde pund om året.

Yderligere oplysninger om den sikrede lån industri og indholdet af denne artikel kan du besøge The virksomhed Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.