Mennesker er økonomisk opdelt i fire grupper

Ifølge Robert Kiyosaki, forfatter til den verdensomspændende bestseller Rich Dad Poor Dad bog, er mennesker økonomisk opdelt i fire grupper. De to første grupper er klassificeret som aktiv indkomst folk. De kaldes aktiv, fordi de skal udveksle tid for penge. Hvis de stoppe med at arbejde, stoppe de tjener penge. Aktiv indkomst folk omfatter:
1. de ansat – medarbejdere arbejder for et system (en virksomhed, en regering, uanset). Dette er ikke en gunstig setup for rigdom ophobning og økonomisk frihed.
2. de selvstændige – selvstændige er et system. Hvis de stopper, er der intet system tilbage til arbejde på egen hånd. De, som de erhvervsdrivende, skal arbejde, skal udveksle deres tid for penge, ellers, de er ikke betalt. Dette er heller ikke en gunstig setup for rigdom ophobning og finansielle frihed, selv om det har den ekstra fordel giver mulighed for større økonomisk vækst end at være ansat.
De næste to grupper er, hvor du som regel finde de rige og velhavende, og endnu vigtigere, dem, der har både finansielle og tid frihed. Disse er de gunstige opsætninger for rigdom ophobning og finansiel frihed og hvor du skal flytte til. Disse kaldes passiv indkomst lønmodtagere. De kaldes passiv, fordi de ikke behøver at udveksle tid for penge. Med andre ord, har de både finansielle og tid frihed. Passiv indkomst folk omfatter:
3. virksomhedsejeren – han eller hun ejer et system, men virker ikke i det. En virksomhedsejer har oprettet en virksomhed på en sådan måde at det er et system, der kan køres af nogen (ligesom en Mcdonald’s franchise). De derefter ansætte arbejdere til at sætte ind i systemet, arbejde for dem, og bringe dem penge.
4. investoren – hun eller han investerer i et system, men virker ikke i det. Investor har investeringer i systemer, der arbejder for dem og gøre dem penge.
Ser du den vigtigste forskel mellem disse to grupper, aktivt og de passive lønmodtagere? Folk i den første gruppe har til gengæld tid for penge. Hvis de ikke giver op deres tid, er de ikke betalt. Folk i den anden gruppe har ikke at gøre. De kan i første omgang skal tilbringe tid sætte systemet op, men når det er bygget, de ikke længere behøver at udveksle deres tid for penge. De overtage kontrollen med deres tid og det gør dem i stand til at leve livet som de ønsker. Systemet virker for dem og giver dem penge, selv mens de sover! Hvor god er det?
Systemet er løsningen. Det giver mulighed for forudsigelig, gode resultater og frigør din tid, så du kan gøre andre ting, du nyder eller endda starte andre virksomheder (fordi du har fritid til at gøre det)!
Så spørgsmålet er, hvordan kan du flytte hurtigt fra aktivt til den passive camp? Nå, der er flere måder, men den mest overkommelige, men de fleste overset, er network marketing. T. Harv Eker, multi-millionær og forfatter til de bedst sælgende Secrets of the Millionaire Mind, siger dette om netværksmarkedsføring i sin bog:
“.. .network markedsføring kan være en dynamit køretøj for rigdom. Men, og dette er en stor, men tror ikke for et minut, du vil få en gratis tur. Network marketing fungerer kun, hvis du gør. Det vil tage uddannelse, tid og energi til at lykkes. Men hvis du gør, indkomster i rækken af $20.000 til $50.000 pr måned – det er rigtigt, pr. måned – er ikke ualmindelige.”
Have et kig på hvad Robert Kiyosaki har at sige om network marketing. Han siger, det er en stor aktiv-producerende køretøj, en, der tillader du, i modsætning til andre virksomheder, til at oprette aktiver, der opretter flere aktiver, der skaber flere aktiver, der skaber flere aktiver… Med andre ord, du rekruttere repræsentanter (aktiver, at tilføje penge til din lomme), der igen rekruttere deres egen reps (flere aktiver, at tilføje penge til din lomme), der igen rekruttere deres egen reps (flere aktiver, at tilføje penge til din lomme)…
Så hvad gør network marketing så gode når gjort i den rigtige industri og med den rigtige virksomhed? Nå, andre virksomheder vokser lineært mens netværksmarkedsføring vokser eksponentielt (hurtigt bliver større i størrelse)! Har du brug for en anden grund?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.