Siri Speaker Vs Amazon Echo Stemmestyret højttaler face-off – Tekniske opdateringer

Jeg ved heller ikke, om grænsen på 10 bøger er pr mit bibliotek eller alle biblioteker. Kreditter kan oplagres, fordi de ruller over, lydbog hvis du ikke bruger dem. Hvis du foretrækker at faktisk læse over at lytte, så kan du tjekke de Kindle Unlimited gratis prøveperiode, hvor du kan få en måneds adgang til over en million bøger for helt gratis. Tilbuddet er begrænset, dog, og vil lukke den 14 oktober, så komme over til Kindle Unlimited side for at drage fordel af det nu. Husk, det er et bibliotek, så nogle titler kan allerede være tjekket ud, så du bliver nødt til at “komme i kø” og sætte tjekket ud titler på hold, så du får dem, når de bliver tilgængelige. Jeg er ikke sikker på, om låneperioden er den samme for hvert bibliotek, men for mine, kan lydbøger tjekkes ud i 12 dage, og ebøger kan tjekkes ud i 21 dage.

Med andre ord, at få dine hænder på en af disse gratis ebøger er ikke et problem, når du ved, hvor de skal lede efter dem, og da disse er gratis at distribuere, vil du ikke være at træde på nogens tæer, copyright-kloge. Her er nogle af de grundlæggende oplysninger Audible ikke fortælle dig på sin hjemmeside, at du sikkert vil gerne vide, før du abonnerer. Hvis du ønsker at vide, hvordan en Audible abonnement fungerer, og abonnementsplaner, der tilbydes, før du abonnerer du nødt til at forlade hjemmesiden og komme til Audible’s (eller Amazons) hjælpesider med en Google-søgning.

Det er svært ikke at ønske mere af noget, du elsker! Med ikke flere lister eller noter – eller lister over noter – at holde styr på, pludselig kunne jeg holde op med at bekymre sig om, hvor jeg sætter min ekstra bil nøgle, hvad mine nye naboer navne var, eller om min mors foretrukne blomst er en violet eller calla lilje. Vil du have flere muligheder, som ereader er bedst for dig? Uanset om du ønsker at få mest muligt ud af Kindle Unlimited eller Music Unlimited, anbefaler vi alle ikke-Prime medlemmer til at starte deres gratis prøveperiode nu, for at få mest muligt ud af alle de fantastiske Prime Day tilbud, der starter 13 oktober. Du skal være inden for hørevidde af din højttaler, hvis du vil ændre det, du lytter til, men Alexa reagerer fra dine hovedtelefoner og ikke højttaleren, mens den er tilsluttet.

Højttaleren skal også være fuldt duplikeret enhver funktion, der er muligt, vil apple Siri fjernbetjening. Selv om et månedligt abonnement normalt ville koste $ 24 / £ 24, hvis du har Amazon Prime, vil denne tre måneders prøveversion koste dig præcis ingenting. Amazon har annonceret en gratis, tre-måneders prøvetilbud til Kindle Unlimited til alle sine Prime medlemmer, forud for sin 13 Oktober Amazon Prime Day begivenhed. Hvis du gerne vil prøve Audible, kan du abonnere på dens hjemmeside, men du vil ikke finde detaljerede oplysninger om, hvad du får for dit abonnementsgebyr eller de forskellige abonnementsplaner, der tilbydes. Disse oplysninger kan findes andre steder på hjemmesiden, men det er ikke tilgængeligt fra hjemmesiden.